Tuesday, 22 November 2016

Oh Sistem Imuniti

Sistem imuniti dalam badan kita ni macam tentera la. Melawan segala serangan kuman, virus, parasit yang nak hinggap kat badan.

Bila sistem imuniti badan dah lemah, mula la rasa nak demam la, selesema la, sakit badan bagai la kan. Kenapa? Sebab pertahanan badan dah lemah.

Apa punca pertahanan badan jadi lemah ni? Antaranya ialah kurangnya senaman fizikal, pemakanan yang tidak sihat macam junk food dan fast food, kurang tidur, stress dan juga minum minuman berkafein berlebihan.

Interferon adalah bahan semulajadi yang dihasilkan oleh badan untuk melindungi tubuh badan dari segala penyakit.

Dan setelah kajian selama 40 tahun, maka terciptalah Nutriferon iaitu imun booster atau penggalak imun untuk menguatkan badan bagi menghalang segala penyakit yang nak hinggap kat badan.

Yang pasti sudah tentulah ianya dihasilkan dari bahan semulajadi dan terbukti selamat.

Dan sudah semestinya nutriferon ni perlu ada kat rumah saya. Asal nak demam je, terus telan. Tak lupa vitamin C dan Omega Guard. Ini set wajib tau mesti ada. Macam pengganti ubat demam dan antibiotik bagi keluarga saya..hi hi

Anda nak set ni jugak ke? Sudah tentu boleh. Bulan ni nutriferon ada offer tau. Beli 6 percuma 1. Kalau beli 2 dapat discount 5%. Banyak sangat ke 6 tu..ala boleh simpan. Bukannya macam kek boleh basi atau berkulat bagai kan.

Meh hubungi saya 012-9279307.