Sunday, 27 November 2016

Landmark Study Shaklee Bukti Produk Shaklee Berkesan dan Selamat

Semua benda yang kita nak makan atau guna mestilah telah terjamin bagus dan terbaikkan.

Dan sudah semestinya ianya telah terbukti dengan penyelidikan untuk menyokong statement tersebut. Bukannya omong omong kosong sahaja.

Syarikat Shaklee yang sememangnya teramat yakin dengan produk mereka telah berani membuat landmark study iaitu perbandingan di antara mereka yang consume shaklee, consume vitamin lain dan juga yang tidak makan apa apa vitamin.

Kesemua responden adalah mereka yang dah 20 tahun memgamalkan shaklee untuk memberikan kesan yang paling tepat. Dan yang membuat penilaian adalah dari pakar pakar dalam bidang masing masing. Bukan sembarang orang tau.

Dua penyakit yang telah dibuat perbandingan, iaitu penyakit vaskular atau penyakit yang berkaitan dengan sistem peredaran darah seperti penyakit serangan jantung atau stroke dan juga dengan penyakit diabetis.

Kedua dua penyakit ni adalah pembunuh utama rakyat malaysia. Terbukti bahawa mereka yang consume shaklee adalah berisiko paling rendah untuk mendapat penyakit vaskular dan diabetis.

Dan dari landmark study itu juga amat mengejutkan bahawa mereka yang tak makan apa apa vitamin lagi rendah risiko berbanding dengan yang consume vitamin yg bukan dari shaklee.

Kenapa? Sebab kebanyakan vitamin yang dijual di pasaran ada bahan sintetik yang memberi lebih kemudaratan kepada tubuh badan.

Jadi jangan ingat bila makan vitamin tu rasa dah selamat. Bila dah ada landmark study ni paatikan hanya vitamin shaklee aje yang boleh berada dalam rumah tau.

Kalau nak order boleh hubungi no kat bawah. Kalau nak jadi ahli keluarga kami juga amat di alu alukan.

012-9279307