Sunday, 20 November 2016

Incentive Trip dari Shaklee

Sapa suka barang percuma yang high quality? Mesti berderu deru orang nak kan.
Yang tak nak tu bukan sombong, mungkin dia dah ada dan bagi peluang kat orang lain.

19-21 Nov 2016, Shaklee ada bagi National Incentive Trip ke Langkawi pada yang layak la. Akak ni belum capai tahap tu lagi. Insya Allah Akak akan push diri untuk kearah itu secepat mungkin.

Dah bagi trip yang fully sponsorred, siap bagi lagi duit poket. Alahai bertuahnya badan kakak shaklee group kami sorang tu. Girang gembira sungguh dok shopping cokelat.


Dah sampai, disambut dengan siap berkompang bagai kat hotel 5 star. Macam ratu sehari kan. Kakak kami ni tersangatla baiknya. Siap bg list lagi sapa nak order cokelat. Memang keluarga shaklee kami camtu. Kegembiraan dikongsi bersama sama.

Makanan tu jangan cakapla..memang dijamu betul betul. Betapa usaha keras selama ini dibalas dengan berbaloi baloi.

Belum lagi bab jalan jalan, naik kabel car, pergi muzium 3D art, pastu dapat lagi gift yang hebat hebat.

Semuanya free....

Anda semua teruja tak dapat pegi trip free camtu? Owhhh..saya nak ikut..

Kalau nak ikut trip camni tahun depan...eh eh..banyak lagi trip ni sebenarnya. Bukan setakat langkawi je shaklee kasi, ada naik cruise, pegi umrah..

Jom join saya untuk kita pegi trip tahun depan...jom..jom

012-9279307