Friday, 20 October 2017

Rawah Cyst Dengan Shaklee

Tujuan utama ambik vivix sebab nak hilangkan cyst. Sebab tu ambik 2 botol terus.

Yelah. Bila beli 2 botol, dapat membership free. Huntong sangatkan.

Tapi belum habis lagi sebotol, cyst yang berakar tu semua dah hilang. Dapat rezeki hamil pulak. Selepas tunggu 6 tahun. Memang kuasa Allah betul.

Yang penting ikhtiar. Tak mudah menyerah kalah.

Vivix ni memang berfungsi memperbaiki sel sehingga ke DNA. Bila sel sel badan semuanya sihat, barulah badan insya Allah bebas dari penyakit.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6220d78a81df90871ed5d07ad6023bf7


Tuesday, 17 October 2017

Kebas Tapak Kaki Shaklee

Pernah rasa kebas pada tapak tangan, hujung jari atau jugak pada tapak kaki?

Korang tau tak nape jadi camtu?

Antara sebab kenapa ada rasa kebas kebas camtu ialah:

💝Masalah urat saraf rosak.

💝Gangguan atau penyempitan pada saluran darah akibat dari penyakit seperti kencing manis.

💝Orang yang kurang kalsium boleh jugak rasa kebas kebas ni.

Kalau rasa kebas tu sekejap je lepas tu hilang takpe. Tapi kalau ianya makin kerap berlaku dan jugak makin teruk, memang kena risau tu.

Dapatkan khidmat bantuan doktor untuk mengenal pasti masalah penyakit.

Lepas tu amalkan jugak makan supplemen untuk membantu menyelesaikan masalah rasa kebas ni.

Nak order, boleh klik link kat bawah atau hubungi saya.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6220d78a81df90871ed5d07ad6023bf7

Monday, 16 October 2017

Cara Rawat Sakit 3 Serangkai

Penyakit 3 serangkai. Yang tua, yang muda sekarang dah ada kena penyakit ni.

Kalau tak dirawat akan makin parah.

Kalau yang muda, masih lagi ada tenaga. Tapi kalau yang dah berumur tu, tenaga dan kudrat dah makin berkurangan.

Ikhtiarkan dengan vivix, alhamdulillah nampak perubahan. Inilah anak yang cakna pada orang tua.

Syabas.

Nak order, boleh klik link kat bawah atau hubungi saya.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6220d78a81df90871ed5d07ad6023bf7


Wednesday, 11 October 2017

Omega Shaklee

Banyak sangat keistimewaan omega 3 pada badan manusia.

Antaranya :

Nak menurunkan paras kolesterol
Nak mengurangkan risiko sakit jantung
Nak kulit cantik
Nak otak sihat dan bijak
Nak mengurangkan bengkak atau radang

Dan yang pasti omega 3 ni ada dalam Omega Guard Shaklee.

Rugi tau kalau tak amalkan.


Tuesday, 10 October 2017

Cara Meningkatkan HB Pada Ibu Hamil

HB(hemoglobin) rendah semasa Hamil?

Apa hemoglobin ni? Saya terangkan dalam bahasa mudah.

Hemoglobin ni adalah kandungan protein yang ada dalam darah dan bergabung dengan oksigen dan beredar masuk ke seluruh badan.

Nampak macam alaa HB rendah je kot. Eh eh eh..jangan pandang enteng bab bab HB ni terutama masa mengandung. Memang sangat bahaya.

Korang mungkin berhadapan dengan risiko:

1. Lahirkan bayi pramatang
2. Bayi lahir tak cukup berat
3. Bayi meninggal dalam kandungan

Jom ikhtiar dengan Set Naikkan HB Shaklee niiii.

Psst: Ni bukan ubat ye. Ni natural supplements


Tuesday, 3 October 2017

Cara Menurunkan Berat Badan

Pernah amalkan set shaklee semasa pregnant dan selepas bersalin sebelum ni.

Tapi sebab tak konsisten, badan kakak ni naik mendadak dadak. Bukan disebabkan oleh shaklee. Tapi sebab tak jaga makan dan bersenam.

Apabila badan dah rasa berat, lutut dah mula sakit, maka kakak ni start semula dengan set detox.

Masa tu barulah rasa badan makin ringan, bau badan hilang, keputihan pun hilang. Dah boleh bersenam dengan kerap. Yang penting kena konsisten.

Lepas tu memang cun melecun la.


Monday, 2 October 2017

Cara Mengatasi Masalah Tekanan Darah Tinggi

Tekanan darah tinggi bukan penyakit luar biasa. Ia penyakit yang ada di mana mana sekarang. Tak kira tua malah yang muda sekarang pun dah kena.

Salah satu punca utama adalah stress dan jugak tekanan kerja.

Walau nampak macam sakit biasa, tapi jika tak dijaga dan dikawal, akan dapat impak yang sangat bahaya. Terutamanya stroke.

Pemakanan jugak perlu dijaga.

Ini jugak penyakit yang saya hadapi. Dah lebih 5 tahun. Tetapi tekanan darah sekarang dah normal selepas saya mengamalkan vivix shaklee semenjak awal tahun lepas.

Ubat doktor masih lagi makan sebab hanya makan pil 5 mg sahaja.

Walau saya demam ke, alhamdulillah tekanan darah masih ok.

Sebab tu saya memang sangat sangat cadangkan sama sama cuba vivix shaklee.