Thursday, 29 December 2016

Persiapan Kelengkapan Sekolah Anak

Sekolah nak bukak lagi seminggu. Kelengkapan sekolah anak dah beli belum kengkawan?

Dengan ekonomi sekarang ni, semua barang naik harga. Zaman belajar dulu, baju sekolah 2 tahun sekali baru berganti sebab kainnya berkualiti. Sekarang nipis banget kan.  Pakai setengah tahun dah koyak sana sini.

Belum lagi dengan yuran sekolah, buku semua. Yang sekolah agama swasta tu lagi la terasa. Yuran kemasukan awal tahun pun dah makan ribu riban. Tapi sebab nakkan anak sekolah agama, pejam mata aje la.

Kalau anak sorang boleh lagi la bertahan. Kalau anak dah 3-4 orang masuk sekolah, hah memang kena menabung dari awal tahun lagi.

Nak tak saya bantu tambah pendapatan? Jangan terlalu bergantung dengan gaji bulanan. Boleh cuba buat side income.

Saya pernah kongsikan kenapa perlu mula bisness online dalam ekonomi sekarang. Baca link kat bawah. Modal yang rendah dan boleh dapat bonus yang tinggi kalau usahanya pun lebih la kan.

Jom saya guide anda semua pada yang berminat. Contact nombor kat bawah:

012-9279307

012-9279307

012-9279307

#tsunamishaklee
#pengedarshakleekajang
#pengedarshakleeampang