Friday, 23 December 2016

Aktiviti Sepanjang Cuti Sekolah

Cuti sekolah tinggal seminggu lagi nak habis.

Memandangkan kami suami isteri kerja, makanya tak nampak sangat harapan nak pegi jenjalan. Cuti tahunan yang ada selalu guna kalau anak tak sihat.

Tapi 2 minggu lepas sempat balik kampung sekejap sebab ada hal kematian keluarga terdekat. Sempatlah 3 hari. Dapat majlis tahlil 2 malam dan jumpa saudara mara.

Minggu lepas pulak pergi beli barang sekolah anak anak dan bayar yuran sekali. Buku untuk kakak pun dah beli.

Next week beli buku untuk adik pulak dengan nak ambik uniform sekolah. Dah tempah bulan november lepas tapi tak tau lah muat ke tak sebab sepanjang cuti ni, boleh tahan naik badan tu. Dah makan je kerjanya.

Alhamdulillah dengan bonus shaklee tu, dapatlah tampung mana yang kurang tu. Nanti next bonus nak kumpul dan nak gi jenjalan lah. Penat woi kerja ni. Nak bagi reward kat diri dan family jugak lah.

#tsunamishaklee
#pengedarshakleekajang
#pengedarshakleeampang