Wednesday, 27 September 2017

Caa Kulit Cantik Shaklee

Sekarang dah hujung bulan September. Lagi 3 hari nak masuk Oktober.

Pastu hujung bulan November dah mula cuti sekolah. Dan bermulalah acara kenduri kawin.

Yang nak mendirikan mahligai cinta tu, kena mula jaga kulit dah dari sekarang sempat lagi. Jangan ingat dengan tempek make up tebal tebal boleh menutupi kawah dan juga kulit menggerutu sebab jerawat tu.

Tak perlu make up tebal pun takpe. Yang penting kulit cantik dan mulus.

Sebab tu kena dapatkan set radiant 4 ni.

Set untuk mencantikkan kulit dan jugak untuk membetulkan hormon. Insya Allah dengan ikhtiar ni, semoga cepatkan dapat baby.

Lagi 3 hari je promo set radiant 4 ni dan dapat voucher rm60. Huntong sangat.

http://www.wasap.my/60129279307