Monday, 22 May 2017

Set Hamil Shaklee

Puasa dah nak tiba. Raya nanti nak balik kampong jumpa sanak sedara. Seronok sangat.

Yang tak seronoknya bila dok kena tanya bila nak ada baby, bila nak tambah anak, ko ni memang merancang tak nak anak lagi ke. Telinga memang berdesing. Terus mood nak beraya kelaut kan.

Jangan sedih sedih. Boleh ikhtiar set lengkap, supplemen untuk meningkatkan kesuburan dan jugak nak betulkan hormon badan.

Kadang kadang kita tak sedar disebabkan hormon tak seimbang jugak menjadi punca lambat nak lekat.

Dan bila quality sperma menurun pun salah satu punca jugak.

Sebab tu perlu set lengkap untuk meningkatkan kesuburan dan sekali gus memberi peluang yang amat tinggi untuk hamil.

#PengedarShakleeKajang
#PengedarShakleeAmpang